Identifikation Af Vilde Ganoderma Lucidum Og Kunstige Ganoderma Lucidum Metoder

- Jun 16, 2017-

  Identifikation af vilde Ganoderma lucidum og kunstige Ganoderma lucidum metoder:

  Først se på figuren farve af Ganoderma lucidum. Ved forskel i vækstmiljø vokser den vilde Ganoderma lucidum mere i skoven af bjergene, nogle af de døde træstammer, ved siden af en masse ukrudt, så vilde ganoderma lucidum lang sort, farve forskellige, og plantet Ganoderma lucidum til udplantning base, selv om landmændene har bevidst efterlignet væksten af vilde Ganoderma lucidum miljø, men det meste af den lange form er mere ensartet, farve nogenlunde det samme.

  For det andet, det er størrelsen af sammenligningen. Vilde Ganoderma sorter, formen på den relativt uregelmæssige, hver Ganoderma lucidum har sine egne karakteristika, men samlingen bjerg af Ganoderma lucidum er generelt forskellige størrelse, ikke som kunstige, store mængder af Ganoderma lucidum størrelse er dybest set næsten lige stor. Kunstige dyrkning af Ganoderma lucidum generelle vækstmiljø er i drivhuse, således at væksten i miljøet af Ganoderma lucidum er ofte mere end størrelsen af den vilde Ganoderma lucidum en masse, og Ganoderma lucidum i uniform størrelser ensartethed, form også regler.

  For det tredje ser på polerne. Vilde Ganoderma lucidum er vokset i naturen, vil helt sikkert støde invasion af skadedyr, så objektet sub nedenfor vil forlade uregelmæssige polakker, det er også uundgåeligt, hvis ikke polakker, det kan kun vise at denne Ganoderma lucidum er kunstigt dyrkede. Den kunstige Ganoderma lucidum generelt anvender pesticidet til at styre insekt pest problem, har næppe polakkerne.

  Fire, dufter og smager. Den medicinske værdi af vilde Ganoderma lucidum er mere og mere indlysende, hvordan man kalde medicin, kan helbrede, kan forebygge sygdom, kan sygdomsresistens. Vilde Ganoderma lucidum smagen er bitter og meget bitter, generelt, jo mere bitter sin virkning vil være betydelige, det gamle ordsprog har cloud "bitre, bitre medicin." Vilde Ganoderma lucidum og lugtfri, i apoteker købte Ganoderma lucidum lugten er generelt skyldes blandet med kinesisk urtemedicin forårsaget chuanwei.

  Fem, er at se græsset stilk. Vilde Ganoderma lucidum ofte de naturlige elementer i naturen. Vilde Ganoderma lucidum vækstmiljø er tilgroet, er det uundgåeligt, at der vil være en græs stilk og Ganoderma lucidum slyngende sammen (i selve Ganoderma lucidum gennem indersiden).

  Mudderet af Ganoderma lucidum fødder. Vilde Ganoderma lucidum vil helt sikkert blive plukket med jord, og jord er meget stærk, det er svært at bryde fra hinanden. Og den vilde Ganoderma lucidum er bestemt ikke alle indsamles på et sted, så det ikke er bestemt jorden med jorden er et sted.